Leasing uten innskudd

Her har vi lagt opp bilene som gir mest verdi for pengene med 0,- i innskudd og startleie. Om du ikke finner bilen du ser etter så ta gjerne kontakt med oss. Det er selvsagt mulig å lease privat og på firma. 

Leasing uten innskudd gir forutsigbarhet i 36 mnd. Finn bil og send oss en henvendelse. 

Vi tar kontakt via telefon eller e-post så i løpet av 24 timer.  Les gjerne mer om hva som er fordeler og ulemper med leasing uten innskudd nederst på siden. Har du spørsmål utover det så kan vi nås på telefon eller via skjema.

VW e-UP

BMW i3

Skoda Superb Hybrid

Mini Electric

Mini Countryman

VW Polo

Har du noen spørsmål?

Fordeler privatleasing

En av de største fordelene med privatleasing av bil fremfor å kjøpe er at du normalt vil få mer bil for pengene dine ved å lease. Ved leasing betaler man avskskrivingen på bilen i stedet for hele kjøpesummen, innenfor leasingperioden på tre år.

Null innskudd

En annen åpenbar fordel ved privatleasing er at de som ikke har oppspart egenkapital, men har god økonomi, kan lease bilen uten innskudd. Det er stor forskjell på å kjøre en ny kontra gammel bil mtp for eksempel sikkerhet.

Restverdi

Dersom du leaser en bil til 300 000 over i tre år, og restverdien på bilen på slutten av de tre årene er 200 000 kr betaler du på verditapet, altså 100 000,-. Dvs at hadde du kjøpt bilen måte hele beløpet betales. En ganske betydelig forskjell.

Kjørelengde

Det er viktig å tenke på hvor langt man kommer til å kjøre ila leasingperioden. Dette påvirker restverdien, som igjen påvirker leien per mnd. Dette kan også justeres opp eller ned i leasingperioden. Derfor anbefaler vi å ta en vurdering på dette før man inngår en avtale og etter ca 15 mnd.

Ny bil hele tiden

En annen stor fordel som mange elsker er at man kjører ny bil hele tiden. Etter 36mnd og endt leasingperiode hopper man inn i en ny - samtidig som du slipper styret med salg.

Videreleasing

Det er mulighet for viderelease bilen du har. Dette kan vi være behjelpelige med.Ta kontakt med oss. 

0%

Privatleasing uten innskudd