Info-Unormal slitaje leasing

Her kan du lese om leasing, spørsmål og svar og selvfølgelig ta kontakt med oss dersom du lurer på noe utover dette. Det er også informasjon om unormal slitasje og innlvering av bilen etter endt leasingperiode.  

Klikk for å lese

Fordeler privatleasing

En av de største fordelene med privatleasing av bil fremfor å kjøpe er at du normalt vil få mer bil for pengene dine ved å lease. Ved leasing betaler man avskskrivingen på bilen i stedet for hele kjøpesummen, innenfor leasingperioden på tre år.

Null innskudd

En annen åpenbar fordel ved privatleasing er at de som ikke har oppspart egenkapital, men har god økonomi, kan lease bilen uten innskudd. Det er stor forskjell på å kjøre en ny kontra gammel bil mtp for eksempel sikkerhet.

Restverdi

Dersom du leaser en bil til 300 000 over i tre år, og restverdien på bilen på slutten av de tre årene er 200 000 kr betaler du på verditapet, altså 100 000,-. Dvs at hadde du kjøpt bilen måte hele beløpet betales. En ganske betydelig forskjell.

Kjørelengde

Det er viktig å tenke på hvor langt man kommer til å kjøre ila leasingperioden. Dette påvirker restverdien, som igjen påvirker leien per mnd. Dette kan også justeres opp eller ned i leasingperioden. Derfor anbefaler vi å ta en vurdering på dette før man inngår en avtale og etter ca 15 mnd.

Ny bil hele tiden

En annen stor fordel som mange elsker er at man kjører ny bil hele tiden. Etter 36mnd og endt leasingperiode hopper man inn i en ny - samtidig som du slipper styret med salg.

Videreleasing

Det er mulighet for viderelease bilen du har. Dette kan vi være behjelpelige med.Ta kontakt med oss. 

Send henvendelse
Når du har sendt henvendelse på bilen du ønsker kontakter vi deg for mer informasjon om leasingavtalen, leveringstid og annen relevant info.
Forsikring
Forsikring kommer i tillegg til leien. Vi har gode avtaler på dette. 
Kjørelengde
Det er mulig å justere kjørelengden i leasingperioden. Dette er en bedre løsning enn å vente til du skal levere inn bilen. Da vil du få mulighet til å fordele den ekstra kostaden på resterende måneder.
Serviceavtale
Hva er inkludert i serviceavtalen?
 1. Normal service du trenger på bilen. Bytte av f.eks oljer, oljefilter, luftfilter, pollenfilter, etterfylling av kjøleveske, kontrollering av sikkerhetssystemer osv.

 2. Hva gjør jeg når bilen skal på service?

  Bilen kan leveres inn på service hos godkjent merkeverksted hvor som helst i landet.

 3. Er bytte av slitte vinter- og/eller sommerhjul og vindusviskere inkludert i serviceavtalen?

  Nei, dette er noe som kommer i tillegg. Ved 45000km/36 mnd opplever vi svært sjeldent at dette er nødvendig

Årsagift
Denne kommer i tillegg og blir fordelt over 12 mnd sammen med forsikringen. Elbiler får kun 455kr i årsavgift.
Hva er leasing?
Enten du leaser bilen privat eller i næring vil det bli sett på som en mellomting av leie og låne. Leasingselskapet eier bilen, mens du som kunde står som bruker av bilen.
Skade / bulker
 1. Hva skjer om jeg får en skade på bilen?

  Kontakt oss med en gang. Vi har avtaler med spot-repair verksteder som gjør dette rimelig.

 2. Hva betyr det når det lyser en gul lampe i dashbordet?

  Det betyr at bilen må inn på en sjekk eller at det f.eks må fylles på olje.

 3. Det lyser rødt i en lampe på dashbordet. Hva gjør jeg?

  Stopp bilen og kontakt døgnbemannet vaktsentral for ditt merke.

 4. Jeg har kantkjørt felgen. Hva gjør jeg?

  Dette kan rettes opp på verksted, du trenger ikke en helt ny felg. Ta kontakt med oss.

Leveringstid
Dette vil variere men de mest populære modellene har vi ofte bestilt mange av med fine utstyrspakker. Så mange har vi lagerbeholdning på.
Vedlikehold
Vi anbefaler å polere bilen minst en gang i året. Sørg for å vaske bilen utvendig etter behov og sørg for at bilen er ren innvendig til enhver tid. Da får man et fint fører og passasjermiljø.

Unormal slitasje – innlevering av leasingbil

Unormal slitasje er ting som vi må utbedre siden bilen skal selges når den kommer inn etter endt leasingperiode. Kjøper man bilen så er dette noe man må rette opp i før et salg, så dette går på det samme for oss. Det er viktig å behandle bilen bra i leasingperioden. Polering bør gjøres en gang i året. Da får man også tatt en sjekk samtidig. 

Skader og riper som ikke kan poleres og rubbes bort er leasingtaker sitt ansvar. Kantkjørte felger og dekk som er slitt utover det som er normalt ift avtalt kjørelengde blir også sett på som feil/mangler når bilen leveres inn.

Andre typisk skader/feil/mangler:

– Manglende serviceintervaller (nybilgaranti faller bortMye steinsprut i lakk og bil generelt – Frontruteskade som krever ruteskift – Skader og bulker – Bulker ellers som er synlige på 1,5m avstand. – Skader på frontlysglass, blinklysglass og andre glass – Lukt fra dyr som krever rens – Manglende utstyr som ekstra nøkkel – Ødelagt utstyr innvendig som Bryter og knapper og Hull i setet, gulvteppe og taktrekk
Kontakt oss
(47) 960 16 961

Du finner oss her:

Gunnar Schjelderups vei 13E 0485 Oslo

E-post

post@bildeal.no

Åpningstider

Man: 09-17 Tir: 09-17 Ons: 09-17 Tor: 09-19 Fre: 09-17 Sat: 10-14  Søn: Stengt

Lurer du på noe? Ta kontakt

2 + 9 =