Hva betyr unormal slitasje?

Dette er det mange som spør seg om før de inngår leasingavtale. Det er et godt spørsmål, og her har vi samlet endel info rundt temaet.
Det viktigste er at man behandler bilen som sin egen. Klikk her for å lese mer om dette.

Lease bil med 0,- innskudd

Ved leasing er det banken som kjøper bilen av forhandleren for så å leie den ut til deg som bruker av bilen. Derfor vil vi og banken gjøre en kredittsjekk, og det er da avgjørende hvor mye man tjener og hvor mye man har i lån, for om man kan få leasingbilen uten innskudd. Noen ganger må man feks gå inn med 10% fordi banken mener det er fornuftig i forhold til inntektsnivået.

Forsikring av leasingbil

Man trenger fullkasko forsikring når man skal lease bl. Dette er fordi man må være sikker på at hele bilen er godt dekket dersom uhellet skulle være ute.

 

Hva med service, er det inkludert i leasingprisen?

Ja. Alle priser på Bildeal.no er inkudert service. Vi tar selvsagt forbehold om at vi kan skrive feil, men dette skal alltid være med i prisene.

Vedlikehold av leasingbilen. Hva anbefales?

Vi anbefaler at man behandler bilen sin med vask og stell flere ganger i året, og spesielt på vinteren da det er mye salt på veiene. Man burde også polere bilen minst en gang i året med lakkrens.