Rimelige leasingbiler på kampanje

Leasing

kampanje

Her finner du de rimeligste leasingavtalene som er på kampanje til enhver tid. Finn bil og send oss en henvendelse så tar vi kontakt. 

Kampanjepriser!

Bilene under kan vi levere på kort tid.

Mini Electric

BMW i3

Mini Countryman

Skoda Superb Hybrid

Fordeler privatleasing

En av de største fordelene med privatleasing av bil fremfor å kjøpe er at du normalt vil få mer bil for pengene dine ved å lease. Ved leasing betaler man avskskrivingen på bilen i stedet for hele kjøpesummen, innenfor leasingperioden på tre år.

Null innskudd

En annen åpenbar fordel ved privatleasing er at de som ikke har oppspart egenkapital, men har god økonomi, kan lease bilen uten innskudd. Det er stor forskjell på å kjøre en ny kontra gammel bil mtp for eksempel sikkerhet.

Restverdi

Dersom du leaser en bil til 300 000 over i tre år, og restverdien på bilen på slutten av de tre årene er 200 000 kr betaler du på verditapet, altså 100 000,-. Dvs at hadde du kjøpt bilen måte hele beløpet betales. En ganske betydelig forskjell.

Kjørelengde

Det er viktig å tenke på hvor langt man kommer til å kjøre ila leasingperioden. Dette påvirker restverdien, som igjen påvirker leien per mnd. Dette kan også justeres opp eller ned i leasingperioden. Derfor anbefaler vi å ta en vurdering på dette før man inngår en avtale og etter ca 15 mnd.

Ny bil hele tiden

En annen stor fordel som mange elsker er at man kjører ny bil hele tiden. Etter 36mnd og endt leasingperiode hopper man inn i en ny - samtidig som du slipper styret med salg.

Videreleasing

Det er mulighet for viderelease bilen du har. Dette kan vi være behjelpelige med.Ta kontakt med oss. 

Leasingkampanje

Kontakt oss

(47) 960 16 961

Du finner oss her:

Gunnar Schjelderups vei 13E
0485 Oslo

E-post

post@bildeal.no

Åpningstider

Man: 09-17
Tir: 09-17
Ons: 09-17
Tor: 09-19
Fre: 09-17
Sat: 10-14 
Søn: Stengt

Kampanje - Kontakt

12 + 2 =