VW e-UP leasing

Lease Volkswagen e-UP

Er det en liten og snerten leasingbil du er ute etter?  VW e-UP! er en elbil utstyrt med en batteripakke som leverer netto 16,8 kWh og er med det først og fremst en elbil for lokale turer, selv om den kan klare turer på opptil 16-17 mil mellom hver lading når det er varmere temperaturer og forholdene optimale.

I likhet med e-Golf skiller den seg fra massen av elbiler ved at den har regenerering av strøm i fire forskjellige trinn: B-trinnet på girspaken (maksimal), D1-D3 (mellomnivå) og D (ingen regenerering). Dette gjør at man har stor valgfrihet på hvor mye elbilen skal bremse (og dermed hente inn energi) på elmotoren.

Kjøremessig er e-UP en helt kurant liten bil. Batteripakken gir en veldig fin kjørefølelse, et godt hakk over mange andre småbiler i markedet. Det er ingen problemer å henge med trafikken på motorvei, her spiller også fraværet av motorstøy inn.

I byen er den først og fremst lettkjørt. Du smetter lett inn og ut av trafikken og kan lirke bilen inn i parkeringsluker mange andre bare må kjøre forbi. Genial bybil ut og inn av bomringen på rimeligst mulig måte, og ikke minst sparer man miljøet, spesielt på kalde vinterdager.

e-UP! er utstyrt med Climatronic klimaanlegg, setevarme i forsetene og oppvarmet frontrute, Car-Net mobile online-tjenester og Composition Phone radio. Som standard får du også skinnratt, blå ambientebelysning og de karakteristiske C-formede LED-kjørelysene. Bilen leveres med to ladekabler som kan kobles til alle vanlige stikkontakter samt med Type 2-uttak, slik at du enkelt kan lade bilen både hjemme og når du er på farten.

Service og vinterhjul er inkludert i leasing prisen.

Utstyr høydepunkter

 • Navigasjon
  Climatronic klimaanlegg
  Sommer og vinterhjul på alu
  Multifunksjonsdisplay
  6 høyttalere
  Oppvarmede forseter
  Fjernbetjent sentrallås

Teknisk data

 • 82hk helelektrisk
  Dreiemoment 210Nm
  Rekkevidde opptil 16 mil
  0-100km/t 12,4 sek
  Bagasje 250L
  80% ladetid på under 30min
  Normallading med vegglader 6-8 timer

Leveringstid

Estimert leveringstid:

Leveringssted

Oslo

Send søknad

,- inkl. mva

Etablering:
Totalpris:
Leieperiode: 36 måneder