Mini Countryman Plug-in Hybrid leasing

Les mer om Mini Countryman Plug-in Hybrid, ALL4

Fres på jobb med helelektrisk drift og røm byen i helgen. Alt er mulig takket være firehjulsdrift og vår helt nye ladbare drivlinje. Med en ren elektrisk rekkevidde på inntil fire mil, og med en total rekkevidde på 496 kilometer, er det ingen grenser for hva du kan oppleve bak rattet i MINI Cooper S E Countryman ALL4.

Bilen har 224hk og med firehjulstdrift og automatgir blir dette en pakke få kan matche i dagens bilmarked, spesielt når man tenker på at denne startr på 4690,- pr mnd med 0,- innskudd og service inkludert.

Den ladbare MINI passer perfekt for dem som bor i byen og som hverdagspendler over kortere avstander. Ved slik bruk kan bilen kjøres på elektrisitet hele tiden. Men når helgen kommer, og kundene søker ut av byen, sørger forbrennings­motoren for uinnskrenket rekkevidde. Kjøregleden er heller ikke glemt, og tre ulike kjøreprogrammer står klare. Max eDrive velger du når du vil kjøre helelektrisk, mens Auto eDrive lar bilen selv bestemme den optimale blandingen mellom bruk av strøm og konvensjonelt drivstoff. Det siste kjøreprogrammet, SAVE Battery, gjør at du kan låse bilen til konvensjonell drift om du kjører på landeveien. På den måten sparer du strømmen til der du trenger den mest, nemlig i byen.

Og husk – i MINI er det moro!

Service og vinterhjul er inkludert i leaisng prisen.

Utstyr høydepunkter

Kommer

Teknisk data

Kommer

Leveringstid

Leveringssted

Send søknad

,- inkl. mva

Etablering:
Totalpris:
Leieperiode: 36 måneder