BMW i3 leasing

Les mer om BMW i3

Her kan du lease BMW i3, som er Norges mest solgte elbil, og dette er også den tøffeste av de kompakte elbilene. Leasing av BMW i3 er veldig gunstig når man ser på det totale bilholdet nå som vi har så mye subsidier fra staten. Med høy restverdi og lave renter blir det rimelig leieMed særdeles stilig og futuristisk utseende tar BMW oss inn i fremtiden. Batteriet holder opp til 30 mil avhengig av temperatur og kjørestil. Dette er også en rask bil: Med 0-100 på ca 7 sekunder vil du ta de fleste ut fra lyskrysset!

Leasing av i3 passer perfekt for folk som bor i byen da man foreløpig slipper unna kostnadene i  bomringen og årsavgift er på kun 450kr. Gratis offentlig strøm har man også tilgang på i gatene.

Med ny og forbedret batteripakke med 170hk og realistiske 20 mil under norske vinterforhold skal det mye til for at den ikke vil holde seg i toppsjiktet, om ikke helt på topp, også i lang tid fremover. Det kanskje kuleste med i3 er at det er en tvers igjennom BMW med sportslige kjøreegenskaper og raske 170hk «under panseret.»  Det som er spesielt merkbart er at over 80% av det synlige interiøret i bilen er laget av resirkulerbart materiale.  Nye i3 har også fått oppgradert garantitiden på batteriene fra 8 år/100 000km til 8 år/160 000 km. LED-hovedlys og fjernlys har blitt standard.

Den helelektriske BMW i3 setter igjen en ny standard for bærekraftig design og elektrisk kjøreglede.

Spør oss om leasing pris på BMW i3!

Utstyr høydepunkter

 • Comfort Package Advanced
  Cruise control med bremsefunksjon
  Multifunksjonsratt
  LED lyselementer
  Hurtiglading
  Navigasjonssystem
  19″ Sommer og vinterhjul på alufelg
  Koppholder
  Gulvmatter i velour/gummimatter

Teknisk data

 • 170hk
  0-100 på 7,3 sek
  Rekkevidde inntil 3o mil
  125kw / 170hk
  Dreiemoment 250Nm
  Toppfart 150km/t
  Egentvekt 1245kg
  Hurtiglading 80% på under 30min

Leveringstid

Estimert leveringstid:

Leveringssted

Oslo

Send søknad

,- inkl. mva

Etablering:
Totalpris:
Leieperiode: 36 måneder