BMW 225XE plug-in hybrid leasing

Lease BMW 225xe PLUG-IN HYBRID

Dette er en Ladbar hybrid med firehjulstrekk svært gunstig leasingpris!
Ved hastigheter over 125km tar forbrenningsmotoren i BMW Active Tourer over jobben videre, men frem til da har det gått raskt. Knappe 8 sekunder! Dette er en sprek plug-in hybrid fra BMW med firehjulstrekk og mer plass og smartere løsninger familier vil se etter.

Denne bilen er som et kinderegg og prisen blir også utrolig bra, mtp hvor mye bil man får for pengene ved leasing av Active Tourer 225xe. Bare elmotoren går opptil 41km på en lading og burde for mange holde til daglig bruk. I såfall blir en betydelig besparelse på drivstoffutgiftene ila året.

Når du leaser 2-serie Active Tourer som ladbar hybrid, har den imidlertid firehjulstrekk som standard. I Norge er det en svært attraktiv kombinasjon. 4×4 er det ikke mange av de ladbare konkurrentene som kan skilte med, i hvertfall ikke til denne prisklassen.

Ute på veien er den både lettkjørt og velbalansert. Kjøreegenskapene er akkurat passe sporty. Bilen er kvikk, særlig i starten og innbyr til morsomme kjøreturer. Det merkes også godt at den er en god del mindre og lettere enn mange av flerbruksbil-konkurrentene. Det gjør den også mer underholdende å kjøre.

Service og vinterhjul er inkludert i leasing prisen.

Utstyr høydepunkter

 • e-Drive edtition utgaven
  Sport line
  LED Hovedlys
  Rear-view Camera,
  Parkings assistent
  Cruise control
  Lyspakke
  Multiratt

Teknisk data

 • Bensin / eldrift
  0-100kmt  7,6sek
  Motor 224hk
  Firehjulstrekk
  Dreimoment 385Nm
  Toppfart 202km/t
  Forbruk 0,21L / mil
  Bagasjerom 400L / 1350L

Leveringstid

Estimert 1-2 mnd leveringstid i farge sort eller sølv

Leveringssted

Oslo

Send søknad

,- inkl. mva

Etablering:
Totalpris:
Leieperiode: 36 måneder